Povežite se s nama

Mozaik

Studio Moni beauty centar priredio beauty druženje u Marini Novi

Objavljeno

na


Studio Moni beauty centar nalazi se u Novom Vinodolskom i jedna je od najpoznatijih oaza ljepote na Kvarneru. Zadovoljne klijentice svih generacija navikle su na profesionalne tretmane, poznate brendove, ali i posebnu ugodu koju donose trenuci s vlasnicom salona Monikom Kargačin.

Studio Moni neprestano iznenađuje novitetima i projektima, a nedavno je klijentice i prijateljice centra oduševilo druženje u Marini Novi i nova suradnja koju je Monika predstavila.

Naime, već nekoliko mjeseci beauty centar radi sa svjetski poznatim brendom Thalion. Alge, morska voda i morske biljke, pravi izvori života, stupovi su istraživanja THALION-a i u srcu su svih proizvoda. Postoji posebna bio-sličnost između naše kože i izvornog morskog okoliša.

Ovaj afinitet omogućuje našim stanicama da prirodno uhvate i asimiliraju sve dobrobiti ovog okoliša kako bi živjele u potpunoj ravnoteži. Predstavnice brenda su istaknule zadovoljstvo što surađuju s ovim centrom te što se promocija održava baš na lokaciji u neposrednoj blizini mora koje je najveće inspiracija u radu brenda!

Studio Moni ove jeseni ima posebne ponude i pakete, više saznajte na Facebooku, a od 1.10. kreće i jubilarna tombola u kojoj sudjeluju klijentice centra!

Monika Kargačin naglašava i tailored made pristup u radu te VIP pakete. U svakom slučaju sigurni smo da će se mnogi ove jeseni zaputiti u Novi Vinodolski, u šarmantnoj beauty oazi, pronaći ćete vaš put ka ugodi, ljepoti i zadovoljstvu!

Prekrasnim događanjem dočekali smo jesen i saznali tajne ljepote uz koje ćemo blistati narednih mjeseci!

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže