Povežite se s nama

Mozaik

Studio Moni beauty centar priredio beauty druženje u Marini Novi

Objavljeno

na
Studio Moni beauty centar nalazi se u Novom Vinodolskom i jedna je od najpoznatijih oaza ljepote na Kvarneru. Zadovoljne klijentice svih generacija navikle su na profesionalne tretmane, poznate brendove, ali i posebnu ugodu koju donose trenuci s vlasnicom salona Monikom Kargačin.

Studio Moni neprestano iznenađuje novitetima i projektima, a nedavno je klijentice i prijateljice centra oduševilo druženje u Marini Novi i nova suradnja koju je Monika predstavila.

Naime, već nekoliko mjeseci beauty centar radi sa svjetski poznatim brendom Thalion. Alge, morska voda i morske biljke, pravi izvori života, stupovi su istraživanja THALION-a i u srcu su svih proizvoda. Postoji posebna bio-sličnost između naše kože i izvornog morskog okoliša.

Ovaj afinitet omogućuje našim stanicama da prirodno uhvate i asimiliraju sve dobrobiti ovog okoliša kako bi živjele u potpunoj ravnoteži. Predstavnice brenda su istaknule zadovoljstvo što surađuju s ovim centrom te što se promocija održava baš na lokaciji u neposrednoj blizini mora koje je najveće inspiracija u radu brenda!

Studio Moni ove jeseni ima posebne ponude i pakete, više saznajte na Facebooku, a od 1.10. kreće i jubilarna tombola u kojoj sudjeluju klijentice centra!

Monika Kargačin naglašava i tailored made pristup u radu te VIP pakete. U svakom slučaju sigurni smo da će se mnogi ove jeseni zaputiti u Novi Vinodolski, u šarmantnoj beauty oazi, pronaći ćete vaš put ka ugodi, ljepoti i zadovoljstvu!

Prekrasnim događanjem dočekali smo jesen i saznali tajne ljepote uz koje ćemo blistati narednih mjeseci!

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram