Povežite se s nama

Vijesti

Sve je spremno za otvorenje Burger Kinga u Rijeci

Objavljeno

na
Choco bar Kraš na samom početku ovog ljeta (p)ostao je dio riječke povijesti, a taj atraktivni prostor na dvije etaže na adresi Korzo 24A preuzela je tvrtka Kraljevi Restorani.

Ubrzo je postalo jasno kako će se u najstrožem centru grada otvoriti prvi Burger King u Rijeci i tek drugi u jadranskom dijelu Hrvatske.

U potragu za radnom snagom krenuli su još tijekom svibnja te su tada najavljivali otvorenje tijekom listopada. Opsežni radovi na uređenju prostora ipak su potrajali dulje od očekivanog, ali čini se da je sad na samom koncu studenog sve spremno za otvorenje.

Burger King je potpuno uređen, namješten i očišćen te izgleda itekako spremno za otvorenje, koje se i očekuje u narednim danima, ali točnog datuma zasad još uvijek nema.

Otkriveno je radno vrijeme, a ono će od ponedjeljka do četvrtka i nedjeljom biti od 08 do 24h, dok će petkom i  subotom raditi sat vremena dulje. Na službenim web stranicama otkrivena je detaljna ponuda i cijene za riječki Burger King.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

25.01.2023.
Od četvrtka, 26. siječnja 2023. godine bit će zatvoren istočni ulaz / izlaz na parkiralište Delta zbog radova na uvođenju novog sustava naplate. Previđeno trajanje radova je minimalno 7 dana, ovisno o vremenskim prilikama.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram