Povežite se s nama

Sport

Tkač: Protiv Radničkog idemo na sve ili ništa!

Objavljeno

na


Susret s VK Radničkim iz Kragujevca novi je izazov za riječku momčad predvođenu Igorom Hinićem. Vaterpolska subota 22.02. u 20:30h donijet će iznimno bitnu utakmicu protiv ekipe koja je trenutno prva na tablici A2 Regionalne vaterpolo lige. 

Kako se Primorje Erste Bank priprema za možda najbitniju utakmicu sezone podijelili su razmišljanje na tiskovnoj konferenciji Mislav Vrlić i Maroš Tkač, napadači ekipe. Kondicijski dio priprema ekipe je prisutnima je obrazložio kondicijski trener Primorjaša Gregor Habjanič.

Sve ili ništa protiv Radničkog

“Osjećam pozitivan pritisak. Nama ova utakmica znači sve ili ništa u ovoj sezoni Regionalne vaterpolo lige. Spremni smo i tako ćemo pristupiti ovoj, a i primijeniti na ostale utakmice” – kaže napadač Primorjaša Maroš Tkač.

Frolov, Lukić Guillaume,… a s druge strane raspoloženi Čubranić

“U vanjskoj liniji Radnički ima odlične napadače, Frolov, Lukić, Guillaume, čak bi i spomenuo Jankovića s desne strane. No napominjem uz raspoloženog Čubranića na golu, možemo jako dobro parirati u našoj obrani odnosno krucijalnom njihovom napadu” – kaže Vrlić

Vratar Radničkog Dobožanov stari je znanac Primorjaša

“Generalno ne bih rekao da nam je Dobožanov radio probleme, mi smo ove sezone Radničkome, ako se ne varam, zabili najviše golova čak deset i to u gostima. Moramo se potruditi da posvetimo pažnju na izbor kvalitetnih i prodornih šuteva, zone i dobro pokriti njihove šuteve s vanjskih linija” – objašnjava Mislav Vrlić. 

Od prve do zadnje minute bez opuštanja

“Za ovu iznimno bitnu utakmicu se već spremamo i kroz prethodne nastupe u dosadašnjem drugom dijelu lige, utakmice protiv Zadra, Vojvodine i Niša. Fizički smo spremni, mentalno smo također dobro posloženi bez opuštanja od prve do zadnje minute. Svi jedva čekamo subotu, skočiti u bazen i s našim navijačima otrgnuti Radničkom možda tri krucijalna boda” – uvjeren u subotnji uspjeh Tkač. 

Održati utakmicu na malom broju golova

“Trebalo bi utakmicu svesti na puno manje golova nego što je bilo u Kragujevcu, ukupno je postignuto 24 pogodaka u utakmici, mi moramo tražiti šansu u utakmici koja će imati manje golova. Idealno bi bilo ne primiti više od osam – devet golova. Uz gore spomenuto pokrivanje vanjskog napada Radničkog i podršku s tribina sve su mogućnosti otvorene” – optimistično će Vrlić.

Odoljeti pritisku rezultata glavna poruka

“Ekipno smo se skupili uz slobodnu večer te ispratili s dvoboj Radničkog i Solarisa. Dobra utakmica sa strane Radničkog, ekipa Solarisa je napravila dosta pogrešaka u napadu, nije bilo neke značajnije akcije s njihove strane. Pouka i bitno iz njihovog dvoboja je da u svim situacijama ne smijemo podlegnuti pritisku rezultata, kao što se dogodilo Solarisu u Kragujevcu. Uz malo sreće i naše koncentracije mislimo da možemo napraviti dobar rezultat” – odlučno će Vrlić i Tkač.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram