Povežite se s nama

Mozaik

U centru Matulja se ovog petka otvara caffe bar Garden

Objavljeno

na


Ugostiteljska ponuda u centru Matulja od ovog vikenda bit će još bogatija za jedan novi lokal. U petak je na rasporedu otvorenje objekta Garden Caffe & More Matulji koji se nalazi na adresi Kastavska 2.

“Pozivamo vas na spektakularnu večer u Matuljima na veliko otvorenje Garden Caffe & More, zakazano za petak, 12. travnja 2024. godine, s početkom od 17 sati.

Za glazbeni užitak pobrinuti će se DJ Veljo, koji će svojim energičnim setom stvoriti nevjerojatnu atmosferu i natjerati vas na ples cijelu večer.

Ali to nije sve! Vrhunac večeri bit će nastup poznatog glazbenika Antonija Krištofića! Pripremite se za glazbeno putovanje uz najveće hitove koji će vas osvojiti. Uživajte u atraktivnoj atmosferi, mnogim iznenađenjima, zgodnim hostesama i vrhunskoj glazbi – ovo je večer koju ne želite propustiti”, poručuju iz Gardena.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže