Povežite se s nama

Mozaik

U ponedjeljak u Filodrammatici možete naučiti kako postati klaun

Objavljeno

na
U prostorijama udruge Prostor Plus koja se nalazi u sklopu Filodrammatice na Korzu 28/I u ponedjeljak će se održati zanimljiva radionica za sve one koji su oduvijek imali želju postati klaun.

Polaznici radionice imat će priliku upoznati s osnovnim postavkama bitnim za kreiranje klaun-karaktera te istražiti kako u sebi pronaći klauna, a predstavit će se i one najosnovnije tehnike bez kojih klaun ne može u svom radu, iako se napominje kako je vrlo često potrebna i improvizacija.

Radionicu će voditi Zoran Vukić koji već više godina radi kao klaun te svi koji se žele uključiti mogu mu se javiti na e-mail adresu zoran.vukic@crveninosovi.hr. Kotizacija za sudjelovanje u radionici iznosi 30 kuna.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

12.05.2023.
Obavještavamo korisnike parkirališta u Ulici Senjsko pristanište da će u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine od 07 do 18 sati na snazi biti privremena zabrana parkiranja, na istočnom dijelu parkirališta uz ogradu i na kružnom toku na spoju s Demetrovom ulicom, zbog prolaza autobusa radi transfera putnika s kruzera. Vozila zatečena na navedenoj lokaciji premjestiti će specijalno vozilo “pauk”.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram