Povežite se s nama

Mozaik

U ponedjeljak u Filodrammatici možete naučiti kako postati klaun

Objavljeno

na
U prostorijama udruge Prostor Plus koja se nalazi u sklopu Filodrammatice na Korzu 28/I u ponedjeljak će se održati zanimljiva radionica za sve one koji su oduvijek imali želju postati klaun.

Polaznici radionice imat će priliku upoznati s osnovnim postavkama bitnim za kreiranje klaun-karaktera te istražiti kako u sebi pronaći klauna, a predstavit će se i one najosnovnije tehnike bez kojih klaun ne može u svom radu, iako se napominje kako je vrlo često potrebna i improvizacija.

Radionicu će voditi Zoran Vukić koji već više godina radi kao klaun te svi koji se žele uključiti mogu mu se javiti na e-mail adresu zoran.vukic@crveninosovi.hr. Kotizacija za sudjelovanje u radionici iznosi 30 kuna.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže