Povežite se s nama

Mozaik

U ponedjeljak u Filodrammatici možete naučiti kako postati klaun

Objavljeno

na


U prostorijama udruge Prostor Plus koja se nalazi u sklopu Filodrammatice na Korzu 28/I u ponedjeljak će se održati zanimljiva radionica za sve one koji su oduvijek imali želju postati klaun.

Polaznici radionice imat će priliku upoznati s osnovnim postavkama bitnim za kreiranje klaun-karaktera te istražiti kako u sebi pronaći klauna, a predstavit će se i one najosnovnije tehnike bez kojih klaun ne može u svom radu, iako se napominje kako je vrlo često potrebna i improvizacija.

Radionicu će voditi Zoran Vukić koji već više godina radi kao klaun te svi koji se žele uključiti mogu mu se javiti na e-mail adresu zoran.vukic@crveninosovi.hr. Kotizacija za sudjelovanje u radionici iznosi 30 kuna.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.11.2022.
Dana 29.11.2022.godine počinju radovi na održavanju kanalizacijskog kolektora u ulici Janka Polića Kamova. Za vrijeme izvođenja radova promet će se odvijati prema privremenoj prometnoj regulaciji, te se mole sudionici na poštivanje iste. Radovi će se provoditi u noćnom terminu (21-06 sati).Predviđeni završetak radova je 30.1.2023.godine

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram