Povežite se s nama

Vijesti

Urušila se građevinska skela zgrade “glavne pošte”

Objavljeno

na

Foto: Ivan ŠtembergerZgrada koju mnogi Riječani i dalje znaju kao “glavna pošta”, iako se poštanski ured u njoj ne nalazi već određeno vrijeme, već se dulje razdoblje potpuno renovira te će postati još jedan trgovački centar u centru Rijeke.

No, dovršetak radova zasigurno će usporiti današnja nesreća koja se dogodila oko 13 sati, a došlo je do urušavanje građevinske skele i dijela pročelja na prometnicu u Adamićevoj ulici.

Prema trenutno dostupnim informacijama ozlijeđenih nema, a ni vozila u tom trenutku nisu bila u prolazu cestom radi crvenog svijetla na semaforu. Prema izjavama radnika nesreća se dogodila tijekom ugradnje lifta.

Promet Adamićevom ulicom zbog ove nesreće trenutno nije moguć te je to gotovo trenutno dovelo do prometnog kolapsa u centru grada kad se radi o prometu koji se kreće u zapadnom smjeru.

Prometna policija promet preusmjerava na sljedeće pravce: raskrižje Titov trg – Fiumara – Šetalište Antuna Kačića Miošića – istočni izlaz, odnosno Trga bana Jelačića – Veslarska ulica- Ivana Zajca – istočni izlaz.

U tijeku je uklanjanje dijelova skele i drugog materijala. Policija moli građane da ne prolaze ovim dijelom Adamićeve ulice kako ne bi došlo do eventualnog ozljeđivanja ili drugih oblika štete.

Foto: Adonis Tetarevic

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram