Povežite se s nama

Vijesti

Živi Zid i Sinčić dijelili građanima na Korzu domaće jabuke i mandarine

Objavljeno

naOve subote, 10. studenog, s početkom u 11,30 sati, članovi Živog zida Primorsko goranske – županije zajedno s predsjednikom i potpredsjednicom stranke krenuli su u podjelu domaćih mandarina i jabuka. Aktivnost dijeljenja domaćih mandarina i jabuka odvijala se u Rijeci na Korzu. Akcija je podignuta i na nacionalnu razinu tako da se navedena provodila po županijama, općinama i gradovima u cijeloj Hrvatskoj.

Živi zid je od domaćih proizvođača kupio šest tona voća i to domaće jabuke iz Karlovca te domaće mandarine kupljene od OPG-ova iz doline Neretve.

“Krenuli smo u ovu aktivnost da pomognemo OPG-ovima, ali i upozorimo cjelokupnu javnost kako domaća proizvodnja konstantno propada. Nažalost, stanje u OPG-ovima je blago rečeno katastrofalno. Zbog nerealnog tečaja, uvoz je mnogo jeftiniji, te samim time naši proizvođači navedenom ne mogu konkurirati.  Ovim činom, želimo našim sugrađankama i sugrađanima ukazati da su se naši proizvođači našli u položaju propadanja”, poručili su Ivan Sinčić i njegovi stranački kolege.

“Moramo naglasiti da su naše sugrađanke i sugrađani ovom aktivnošću bili oduševljeni. U relativno kratkom vremenskom periodu podijelili smo sve što smo od voća imali na raspolaganju. Ovim se putem želimo zahvaliti našim sugrađankama i sugrađanima na divnom druženju, razgovorima, kao i na velikoj podršci”, nadodali su iz Živog zida.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram