Povežite se s nama

Mozaik

Adastra, Vatra i Syleth nastupaju u Stereu

Objavljeno

na


Stereo club najavljuje putem svoje Facebook stranice velike planove za 2015. godinu, a sve započinje velikim rock koncertom na kojem će u subotu 24. siječnja nastupiti zagrebačka grupa Adastra i virovitička Vatra, a kao predgrupa nastupa Syleth.

Radi se o bendu baziranom u Rijeci koji nastaje početkom 2011. kao projekt koncertno iskusnih i glazbeno obrazovanih glazbenika.  Modernim ”mainstream” zvukom, efektnim gitarama i uvježbanim ritam sekcijama ostvaruju zainteresiranost publike, a izvrsni pjevni vokali i ”catchy” refreni čine svaku pjesmu lako pamtljivom. U periodu 2011.-2014. bend nastupa na svim većim i manjim demo festivalima u Hrvatskoj, od kojih posebno valja istaknuti nastupe na RockLive Koprivnica festivalu, za koji su se izborili pobjedom u kvalifikacijskom natjecanju u Rijeci i UFO (Urban Fest Osijek) festivalu, gdje su dijelili stage sa velikim Exodus-om. Pjesme ”Fly Back” i ”The User” više puta su svirale na valovima Radio Rijeke, a sam bend se četiri puta pojavio i u eteru emisije ”Buka Grada” na Radio Sovi. Syleth će izdati svoj prvi album u vlastitoj produkciji 2015. godine.
Debitantski album ”More Than 60 Lies” biti će upotpunjen i akustičnom verzijom pjesme ”The User” za koju sredinom 2014. i snimaju svoj prvi video-spot. Syleth su: Lino Grim (vokal, gitara, viola) Carls Haydn (gitara)Rino Duvančić (bass)Silvien Krošnjak (bubanj, udaraljke).

Vatra je virovitički rock sastav koji je osnovan 1999. godine, te ove godine slavi svoju 15. obljetnicu. Na čelu s Ivanom Dečakom, Vatra je poznata po svojem osebujnom umjetničkom opusu koji je nadaleko i naširoko prepoznala i publika i kritika. Iza sebe ima 7 studijskih albuma, nekoliko suradnji, te ju prepoznajemo po pjesmama : “Želim biti ti” , “Ruska”, “Anđeo s greškom”, “Svijetla i sirene”, “Tremolo”, “Ima li budnih” , “Tango”… te još mnogih drugih. Njihov poslijednji album : “VT”nagrađen je Porinom u kategoriji alternativne glazbe.

Grupa Adastra (zagrebački rock sastav) i njen idejni vođa Jerko Marić nastavljaju rad svojedobno poznate grupe Flare u kojoj je Jerko Marić započeo svoju glazbenu karijeru kao gitarist i autor pjesama, a osnovao ju je zajedno sa sestrom i pjevačicom grupe Anđom Marić. S grupom Flare za njihov album prvijenac “Srebrni” osvaja nagrade Porin i Crni Mačak za najbolji debitantski album.Za vrijeme snimanja prvog albuma Adastra je objavila 4 singla koji su se vrtili na svim radio postajama Hrvatske. Za sva 4 singla snimljeni su i spotovi koji su se prikazivali na svim većim i manjim TV postajama Hrvatske. Iza sebe ima 2 studijska albuma, te brojne suradnje. Poznata po pjesmama : “Surovi grade”( pjesma posvećena preminulomu Luki Ritzu), “Nabujala rijeka”,”Zašto se skrivaš” , “Ti si sa neba” , te još mnoge druge.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 60 kuna te se mogu kupiti u Dallas Music Shopu, dok će na dan koncert njezina cijena biti 70 kuna.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže