Povežite se s nama

Mozaik

Carnival DJ Session na Valentinovo u Rijeci

Objavljeno

naRiječani će ove godine na Valentinovo prema svemu sudeći biti zakinuti za nastup nekog poznatijeg imena s hrvatske ili regionalne glazbene scene u trsatskoj dvorani Mladosti, ali to ipak ne znači i da se neće imati gdje dobro zabaviti 14. veljače.

U prostoru ExPortDelte održat će se Carnival DJ Session na kojem će nastupiti nekoliko zanimljivih imena, a sve predvodi portugalski DJ.

Industrialyzer, pravim imenom Ricardo Rodrigues rođeni je Portugalac s trenutnom adresom u Amsterdamu. Perjanica je i trenutno zasigurno jedno od najvećih imena ogoljenog visoko energetskog techna.  Svoj status je gradio nikad ne podliježući “sezonskim” glazbenim trendovima što nije nimalo lako, ali mu je upravo taj stav kroz godine donio titulu jednog od ambasadora beskompromisne elektronske glazbe.

Rezultat je činjenica da je u posljednjih nekoliko godina Industryalizer čest gost najvećih svjetskih festivala kao što su Nature One ili Awakenings, ali i najzvučnijih svjetskih klubova kao što su Berghain i Tresor.

Uz Industryalizera na ovogodišnjem Carnival DJ Sessionu nastupit će legende riječkog, hrvatskog i regionalnog techna Ogi i Alen Sforzina koje ne treba posebno predstavljati, ali i novije generacije riječkih techno i house heroja Mateo Klaić, Kinkela, Igorritza, Life4Funk i Claus Cottini.

Carnival DJ Session započinje 14.02. u 22 sata i traje do 4 sata ujutro, a ulaz je besplatan.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram