Povežite se s nama

Mozaik

Cetinski, Jole, Hladno pivo i Rozga nastupaju u ExportDelti

Objavljeno

na


Karnevalsko doba u Rijeci već nam uobičajeno donosi nastupe nekih od najpopularnijih hrvatskih pjevača i pjevačica, a iznimka nije ni ova godina.

No, u usporedbi s nekim prethodnim godinama koncerti se više neće održavati na šatoru na parkiralištu Delta s obzirom na to da se prošle godine puno boljim rješenjem pokazalo korištenje zgrade ExportDelta.

Cijeli program već 24. siječnja otvara jedan od najboljih hrvatskih kantautora kojeg nije potrebno dodatno predstavljati, a radi se o Tonyju Cetinskom.

Subotu nakon toga, 31. siječnja, svi željni dobre zabave moći će uživati u koncertu Joleta, a nakon toga 7. veljače slijedi koncert grupe Hladno pivo. 13. veljače nastupa Jelena Rozga, a organizatori čuvaju još uvijek u tajnosti informaciju koja dva benda će nastupiti na završnoj zabavi u nedjelju 15. veljače na koju će ulaz biti besplatan.

Ulaznica za koncerte na kojima nastupaju Cetinski, Jole, Hladno pivo i Rozga košta svega 30 kuna, a pretprodaja kreće već u petak 16. siječnja. One će se moći kupiti u karnevalskoj kućici na Korzu smještenoj između trgovine Tiska i Choco bara Kraš, a već sad se ulaznice mogu nabaviti u CD shopu Dandy na 4. katu Robne kuće Ri.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.11.2022.
Dana 29.11.2022.godine počinju radovi na održavanju kanalizacijskog kolektora u ulici Janka Polića Kamova. Za vrijeme izvođenja radova promet će se odvijati prema privremenoj prometnoj regulaciji, te se mole sudionici na poštivanje iste. Radovi će se provoditi u noćnom terminu (21-06 sati).Predviđeni završetak radova je 30.1.2023.godine

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram