Povežite se s nama

Mozaik

Koncert klape Intrade i Cambi na Trsatu

Objavljeno

na
Tomislav Bralić i klapa Intrade te klapa Cambi dolaze u Rijeku napraviti još jedan bajkoviti koncert, ali ovoga puta igraju na još sigurniju kartu te će im se na koncertu u Dvorani Mladosti na Trsatu pridružiti i njihov dragi prijatelj Tedi Spalato.

“Sigurni smo kako ova zajednička kombinacija garantira vrhunsku zabavu i glazbeni doživljaj, koji baš kao i na prijašnjim nastupima prati izuzetno kvalitetna produkcija”, poručili su organizatori koncerta koji će se održati 10. travnja te dodaju svima da rezeviraju taj dan za “klapsku pismu koja dira u srce i dušu”.

Ulaznice će se naći u prodaji od petka 06. ožujka na sljedećim prodajnim mjestima: CD shop Dandy u robnoj kući Ri na 4. katu i Dallas Music Shop u Splitskoj ulici.

Cijena ulaznice za tribinu iznosi 70 kuna, a za parter 80 kuna. Oni koji žele osigurati svoje mjesto u parteru što bliže samoj pozornici mogu nabaviti VIP parter ulaznice po cijeni od 100 kuna.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže