Povežite se s nama

Mozaik

Na Krku se snima film o gay partizanima uz državnu potporu od 3,7 milijuna kn

Objavljeno

na

IlustracijaU tijeku je snimanje igranog filma o gej partizanima, za čiju je produkciju Hrvatski audiovizualni centar (HAVC) izdvojio 3.7 milijuna kuna. Pod redateljskom palicom Ivone Juke i u produkciji njezine sestre Anite Juke film pod nazivom Atmosfera upravo se snima u Zagrebu i na Krku, javlja Nacional.

Prvotni naslov filma bio je Moj privatni ratni zločinac, a novce za njegovu realizaciju sestre Juka dobile su još 2017. godine i trebao je biti snimljen već prije nekoliko godina. Ideja je bila da film bude o gej braniteljima iz Domovinskog rata, no s vremenom se radnja promijenila i smještena je u Drugi svjetski rat.

Navodno se radnja filma vrti oko nekoliko partizana, čije homoseksualne sklonosti netko nakon rata pokušava iskoristiti u političkom obračunu protiv njih. Ne zna se mnogo ni o glumačkoj ekipi, samo je poznato da jednu od glavnih uloga ima Dado Ćosić, a u filmu igra i Emir Hadžihafizbegović.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram