Povežite se s nama

Mozaik

Otkriven datum Student Day Festivala

Objavljeno

na
Organizatori iz Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci objavili su termin odvijanja ovogodišnjeg, šestog po redu, Student Day festivala, a on će se održati 29. i 30. svibnja 2015. godine.

Prisjetimo se, lani su Pendulum i Silicone Soul kao glavni gosti prošlogodišnjeg SDF-a te dva floora u pogonu (rock i elektronika) na atraktivnoj lokaciji Ex Port Drva, postavili visoku letvicu pred organizatorima za ovogodišnje izdanje, od kojeg se može očekivati prokušani recept: besplatan upad, dvije noći uz rock i elektroniku s, citiram cover photo SDF-a,  30-ak izvođača svjetskog  i regionalnog stasa i glasa, javlja portal Raveologija.

Dok ne doznamo što nam se točno sprema koncem svibnja ove godine u Rijeci, evo što se sve događalo na proteklom Student Day Festivalu koji će se održao prošle godine:

Prva faza projekta predstavljala je kulturni tjedan gdje su u periodu od 26. svibnja do 30. svibnja 2014. u ponudi bile predstave mladih umjetnika, glumaca ali i predstava profesionalnih kazališta, studentski filmski festival, predstavljanje produkta projekta USSUD 2, kao i modna revija jednog od najpoznatijih domaćih modnih dizajnera ZIGMAN-a.

Službeni dio festivala započeo je svečanim otvaranjem u petak 30. svibnja. 2014. godine predajom ključeve grada predsjedniku Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci. Duž Korza bili su postavljeni štandovi, na kojima je bilo omogućeno fakultetima i udrugama pojedinih fakulteta da promoviraju vlastiti rad, te informiraju studentsku zajednicu o mogućnostima rada i aktivizma što ujedno predstavlja i drugu fazu projekta.

Sportski dio je treća faza na Korzu. Na dvije lokacije bili su postavljeni sportski tereni, na kojima su studenti pojedinih fakulteta imali mogućnost natjecati se u različitim sportskim disciplinama, poput graničara, nogometa, košarke, squasha, povlačenja konopa itd.

Koncerti (četvrta faza) koji su se održavali u petak 30. svibnja i subotu 31. svibnja 2014. predstavljajuli su besplatni dvodnevni festival na području koji obuhvaća skladište Export Drvo i prostor ispred broda Galeb (Ex-port Delta) gdje su nastupali izvođači S.A.R.S., Darko Rundek i Cargo trio, Edo Maajka, Neno Belan i Fiumensi, Darkwood Dub, My Buddy Moose, Pendulum, RIROCK i mnogi drugi.

Nema sumnje kako će i ove godine biti program iznimno zanimljiv i bogat, pa mnogi studenti s velikim nestrpljenjem očekuju detaljnije informacije.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže