Povežite se s nama

Mozaik

Otkriven datum Student Day Festivala

Objavljeno

na


Organizatori iz Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci objavili su termin odvijanja ovogodišnjeg, šestog po redu, Student Day festivala, a on će se održati 29. i 30. svibnja 2015. godine.

Prisjetimo se, lani su Pendulum i Silicone Soul kao glavni gosti prošlogodišnjeg SDF-a te dva floora u pogonu (rock i elektronika) na atraktivnoj lokaciji Ex Port Drva, postavili visoku letvicu pred organizatorima za ovogodišnje izdanje, od kojeg se može očekivati prokušani recept: besplatan upad, dvije noći uz rock i elektroniku s, citiram cover photo SDF-a,  30-ak izvođača svjetskog  i regionalnog stasa i glasa, javlja portal Raveologija.

Dok ne doznamo što nam se točno sprema koncem svibnja ove godine u Rijeci, evo što se sve događalo na proteklom Student Day Festivalu koji će se održao prošle godine:

Prva faza projekta predstavljala je kulturni tjedan gdje su u periodu od 26. svibnja do 30. svibnja 2014. u ponudi bile predstave mladih umjetnika, glumaca ali i predstava profesionalnih kazališta, studentski filmski festival, predstavljanje produkta projekta USSUD 2, kao i modna revija jednog od najpoznatijih domaćih modnih dizajnera ZIGMAN-a.

Službeni dio festivala započeo je svečanim otvaranjem u petak 30. svibnja. 2014. godine predajom ključeve grada predsjedniku Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci. Duž Korza bili su postavljeni štandovi, na kojima je bilo omogućeno fakultetima i udrugama pojedinih fakulteta da promoviraju vlastiti rad, te informiraju studentsku zajednicu o mogućnostima rada i aktivizma što ujedno predstavlja i drugu fazu projekta.

Sportski dio je treća faza na Korzu. Na dvije lokacije bili su postavljeni sportski tereni, na kojima su studenti pojedinih fakulteta imali mogućnost natjecati se u različitim sportskim disciplinama, poput graničara, nogometa, košarke, squasha, povlačenja konopa itd.

Koncerti (četvrta faza) koji su se održavali u petak 30. svibnja i subotu 31. svibnja 2014. predstavljajuli su besplatni dvodnevni festival na području koji obuhvaća skladište Export Drvo i prostor ispred broda Galeb (Ex-port Delta) gdje su nastupali izvođači S.A.R.S., Darko Rundek i Cargo trio, Edo Maajka, Neno Belan i Fiumensi, Darkwood Dub, My Buddy Moose, Pendulum, RIROCK i mnogi drugi.

Nema sumnje kako će i ove godine biti program iznimno zanimljiv i bogat, pa mnogi studenti s velikim nestrpljenjem očekuju detaljnije informacije.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram