Povežite se s nama

Mozaik

Ovog vikenda sajam vjenčanja na Kantridi

Objavljeno

na

Svi oni iz Rijeke i okolice koji se ove godine spremaju obvezati nekome na vječnu ljubav i vjernost “sve dok ih smrt ne rastavi”, definitivno bi trebali tijekom nadolazećeg vikenda svratiti do atletske dvorane na Kantridi pored nogometnog stadiona.

U subotu i nedjelju na toj se lokaciji, naime, održava sajam vjenčanja.

Bit će to manifestacija je koja sjedinjuje najbolje iz svijeta vjenčanja – ponudu brojnih izlagača, modne revije, promocije, vrijedne nagradne igre, ali obiluje i dobrim idejama, pozitivnom energijom i druženjem. Sedamnaest godina tradicije dokaz je uspješnosti i kvalitete ovog projekta koji s velikom ljubavlju tvrtka Adria Media Zagreb organizira u četiri grada u Hrvatskoj: Osijeku, Rijeci, Splitu i Zagrebu. Stoga i ovaj put pripremaju pregršt zanimljivosti i događanja kako bi budućim mladencima olakšali pripreme za vjenčanje te ih upoznali s novostima iz svijeta vjenčanja, navode organizatori.

To je ujedno prilika i da se u svim gradovima nastavi potpota humanitarnoj akciji “Palčić gore”. Sajam vjenčanja uz pomoć izlagača koji za humanitarnu tombolu doniraju nešto od svojih proizvoda ili usluga te posjetitelja koji tombolu kupuju, prikuplja sredstava za pomoć projektu i pridonosi kampanji za podizanje svijesti o tom problemu. Prema riječima gospođe Željke Vučko, predsjednice Kluba roditelja nedonoščadi “Palčići”, primarni cilj je vrlo jasan, opremiti što prije rodilišta koja čekaju njihovu pomoć, a vrlo su sretni što su do sada prikupljenim donacijama uspjeli opremiti 18 rodilišta. Osim humanitarne tombole, Sajam vjenčanja priređuje i gala modne revije na kojima gostuju poznate osobe radi podizanja svijesti o problemu i projktu koji ga nastoji pomoći. U prošloj sezoni Sajam vjenčanja u četiri grada prikupio je za Palčiće 23.151,00 kn.

Ulaz je slobodan, a radno vrijeme sajma je od 10 do 20 sati u subotu te od 10 do 19 sati u nedjelju.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram