Povežite se s nama

Mozaik

Pipsi oduševili prepuni Palach

Objavljeno

na


Omladinski kulturni centar Palach, odnosno njegova velika koncertna dvorana, na samom početku ovog tjedna nije bila ni približno dovoljno velika da primi sve one koji su htjeli uživo biti na koncertu legendarne grupe Pips, chips & videoclips.

Organizatori su očito itekako pogodili s cijenom ulaznice koja je u pretprodaji iznosila 50 kuna, a na dan eventa 70 kuna, a pogotovo ako se uzme da su Pipsi gostovali u Rijeci i prije godinu dana.

Ovog puta njihovi fanovi mogli su uživati u svim najvećim hitovima koje je ta grupa napravila tijekom svojih 20-ak godina. Koncert su započeli pjesmom “Malena” s albuma “Dernjava”, a na stage su se morali vraćati nekoliko puta, pa je publika bila nagrađena i s dva bisa.

 

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.11.2022.
Dana 29.11.2022.godine počinju radovi na održavanju kanalizacijskog kolektora u ulici Janka Polića Kamova. Za vrijeme izvođenja radova promet će se odvijati prema privremenoj prometnoj regulaciji, te se mole sudionici na poštivanje iste. Radovi će se provoditi u noćnom terminu (21-06 sati).Predviđeni završetak radova je 30.1.2023.godine

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram