Povežite se s nama

Mozaik

Prijatelji urbane kulture nastavljaju s odličnim koncertima

Objavljeno

na
PUKPUK festival nastavlja se i u 2015. godini. Nakon odličnih nastupa inozemnih sastava Nvmeri, Fenster, Fear Of Men i Death Rattle, te domaćih Kino Kluba i Kraja Programa, PUKPUK festival u klub Život 6. veljače dovodi dva domaća sastava koji kvalitetom i energijom na pozornici u potpunosti pariraju svojim stranim kolegama.

Baden-Baden dolaze iz Zagreba i njihov zvuk karakterizira garažni utjecaj Black Lipsa i The Hivesa u koji ubacuju dozu krautrocka i elektronike te time stvaraju zaista unikatnu glazbu za ove prostore. Nick Cave, Neu!, Can i Hot Chip samo su neke od zvukovnih referenci, ali njihovi kaotični nastupi uživo su ponajviše zaslužni što su trenutno smatrani najvećom hrvatskom underground atrakcijom.

Uz njih, nastupiti će The Black Room koji će pokazati kako više nisu najveće nade riječkog rocka, već nešto najbolje što Rijeka u ovom trenutku može ponuditi. Tamnija atmosfera koja se proteže kroz njihovu glazbu inspirirana je međuljudskim nitima, ali i putovanjem pojedinca do ostvarenja samog sebe i slobode. Uz utjecaje garažnog i noise rocka, moguće ih je smjestiti između Queens Of The Stone Age, Black Rebel Motorcycle Club i The Jesus And Mary Chain.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 20 kuna moguće je kupiti u Dallas Music Shopu (Splitska 2/a, Rijeka) i klubu Život (Ružićeva 2). Na dan koncerta, na ulazu, cijena ulaznice iznositi će 30 kuna. Koncert će započeti u 22 sata.

Baden-Baden YouTube:
Sommer am Baden-Baden – http://www.youtube.com/watch?v=wfK89Alt3dg
Honigmund – http://www.youtube.com/watch?v=J69iiJv1HjA
Overdue – http://www.youtube.com/watch?v=6-L5qNAWLgA

The Black Room YouTube:
RiRockTV intervju – http://www.youtube.com/watch?v=9YVt4EZc7Ig

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram