Povežite se s nama

Mozaik

Psihodelična potrensuljka u Harteri

Objavljeno

na

Stiglo je vrijeme karnevala, a to znači i mnogo zanimljivih evenata i koncerata. Jedan od onih koji će zasigurno prviući pažnju je “Psihodelična potrensuljka” koja će se održati 13. veljače u Harteri.

“S 12 jahača ćemo zajahati dvije prostorije podijeljene na isključivo tvrdi trens u glavnoj, dok u manjoj se vrti od zenona i dub-a,preko psybienta i dub chilla do funky-jazzy pjesama. Više od 15 kilovata zvuka nam donose ekipa iz Hypnodelixa i CupusKactusa za obje prostorije, a za vizualizacije će se pobrinuti Hypnodelixi u glavnoj te Tetraparalelopiped u manjoj prostoriji i predvorju, dok će dekoracije nakačiti družba iz Area 51”, poručuju organizatori.

Cijena ulaznice za one koji dođu maskirani je 20 kuna, a za ostale 30 kuna.

MAIN FLOOR:

NOISY BEW (Psylicious)
Svoju plesnu petanestogodišnju elektroničku karijeru zaokružila je stajanjem iza dj pulta. Psihodelično putovanje započinje psycore Projektom Kapljica (Tamna Tvar). Sljubljivanje sa hipnotičnim zvukovima ju je dovelo da organiziranja prvog partya; Psyliciousa – kojim promovira progressiv trance zvuk. Ljubav prema tom zvuku dovela ju je I do vas, gdje će vas mračnim i dubokim frekvencijama lansirati u orbitu. And dont forget, the spice must flow!

OGOLOGO (Flying donkeys)
Suosnivač riječkog trance kolektiva Flying Donkeys, zaljubljenik u psihodeliju raznih vrsta i oblika zavibrirat će u melodijama i ritmovima twilight psy trance-a.

STIKK (Flying donkeys)
Naviknut na divljinu i kampanjsko puštanje naklonjen je Tvrdom noćnom full on-u. Glazbom se bavi od djetinjstva počevši sa gitarom, preko basa, na sve pomalo. Zadnjih par godina ga se moglo naći u krčkim šumama sa prijateljima za konzolom, ali u zadnje vrijeme šiba po urbanoj džungli.

EFFEX (Hypnodelix)
iza sebe ima vec podosta odrađenih gaža u Zagrebu, Rijeci te sada i Splitu. Njegov stil može se opisati kao ozbiljan fullon, iz Catalyst i Mosaico Rec.

JACK THE TRIPPER (Cupus kactus)
Fokusirajući se uglavnom na mračnije, groovy beatove forest psytrance-a, Jack the Tripper ponekad zavrti i psihozan breakbeat ili opaki dubstep.. Osim DJ-anja, u slobodno vrijeme upraznjava i produkciju spomenute glazbe.

HUZDET
Prvi Mo:Dem festival 2012. godine je bio prekretnica u njegovom glazbenom stilu. Ostavilo je na njemu ogroman utjecaj što se tiče selekcije i pojma psihodeličnog trensa. Godinu dana kasnije okušao se u miksanju tih pomno izabranih traka i krenulo je dobro. Također je osnivač Overa crew-a

NESAMOCHILL FLOOR:

LOPEAKS (Bamwise)
Vrlo svestran gospodin. Osim što svira bas u Bamwiseu, odličnom elektro-trens-dub bendu pred kojem su tek dani najveće slave. Rezident je i zajedno sa Menigom pokretač DubStepKlub programa u AKC Medika, kojim žele promovirati alternativnu, psihodeličniju i mračniju stranu stila, a ne treba smetnuti s uma ni činjenicu da je ton majstor. Njegovi dub setovi, kao i vlastita produkcija, su kombinacije dubwise-reggaewise emocije sa opasnim i prljavim dub ritmovima.

LOW FREQUENCY (Ri Rootz)
Ispunjenje duha i tijela pozitivnim vibracijama i teškim bassom. Širenje poruka tolerancije, međusobnog prihvaćanja, ljubavi i mira. Izmamljivanje osmjeha na tužna lica i svjesnosti u pomračene umove. Uzrokovanje neobuzdanog plesa iz dubine duše i promicanje kulture soundsystema. Ciljevi duba su i naši ciljevi a ostvarujemo ih roots i steppers, digitalnim i instrumentalnim, euforičnim i mračnim selekcijama, u svakom trenu na svakom mjestu, no compromise, just dubwise!!!!

CHILLIN GLOW (Hypnodelix)
Dvojac koji se vec godinama pronalaze u Chill-out frekvencijama, puštajući pri tome sve od Downtempa, Psychill i Psybienta pa do Duba. Za svoj prvi gig u Rijeci pripremiti dub bombu punu steperskih ritmova.

TETRAPARALELOPIPED

POPPY (Ri Rootz)

ANNUNNAKKI (Overa crew)

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram