Povežite se s nama

Vijesti

Riječka policija odradila preventivnu akciju

Objavljeno

naPolicijski službenici Odjela prevencije Policijske uprave primorsko-goranske, u suradnji sa policijskim službenicima Druge i Treće policijske postaje Rijeka nastavljaju sa provođenjem preventivnih aktivnosti u cilju prevencije počinjenja kaznenih djela imovinskog karaktera.  Tako su ovog tjedna održana dva preventivna info punkta i to ;

  • 08. siječnja  2014.  godine u vremenu od 11.00 do 13.00 sati u VTC-u Viškovo
  • 09. siječnja  2014. godine u vremenu od 11.00 do 13.00 Tower centru Rijeka.

Na info punktovima policijski su službenici informirali građane o pojavnim oblicima kaznenih djela imovinskog kriminaliteta kao što su teške krađe provaljivanjem, drske krađe, prijevare na kućnom pragu i razbojništva. Građane su također i savjetovali  kako uz jednostavne mjere samozaštite mogu povećati svoju osobnu sigurnost i sigurnost svoje imovine.

Tijekom održavanja preventivnih info punkteva, građanima je podijeljeno oko 150  informativno-edukativnih letaka sa savjetima i preporukama o samozaštitnom ponašanju. Veliki broj građana pokazao je  poseban interes, ali i podršku informiranju i edukaciji građana posebno kada su u pitanju  samozaštitne mjere pri sprječavanju provala u stanove i vozila, jer su neki od njih i sami bili oštećeni ovim kaznenim djelima.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram