Povežite se s nama

Mozaik

Riječki bend koji je oduševio Zagreb

Objavljeno

naOd koncerta riječkog benda Jonathan u zagrebačkoj Tvornici kulture prošlo je već nekoliko dana, ali komplimenti na njihov račun i dalje ne prestaju stizati.

Na brojnim specijaliziranim portalima pobrali su brojne pohvale i prema svemu sudeći riječka glazbena scena ima novu zvijezdu.

“Jonathan je bend o kojem se (zasluženo) puno govori, ali i kojeg se puno sluša, sudeći po sinoćnjem koncertu u Tvornici kulture gdje su gotovo svi u publici znali tekstove pjesama.Petorka koju ne bi svrstavala u ladicu indie popa, bend je koji ima puno više toga u sebi. Riječani, koji nakon nepunih godinu i pol postojanja na hrvatskoj glazbenoj sceni i s jednim objavljenim albumom “Bliss” pune svoje koncerte dokazali su da potencijala i talenta imaju na pretek i da još mnogo toga možemo od njih očekivati”, navode na portalu SoundGardian.

“Riječani su pred ugodno punom zagrebačkom Tvornicom pokazali da zaslužuju sve pohvale koje su dobili za album i da izrastaju u velik bend. Jonathan zvuče odlično, moćno, nabrijano i svježe, a to što sviraju bitno je drugačije od većine glazbe koja se kod nas zadnjih godina mogla čuti. Njihova je glazba žestoka i plesna, u nekim trenucima nježna i uvijek na neki fini način kompleksna. Koncert je završio furioznom izvedbom sjajnog prvog singla “Maggie”, a euforično iznuđeni bis uključivao je posljednje dvije pjesme koje bend uopće ima na repertoaru. Nisu htjeli ponavljati pjesme i neka nisu. Ovih 80-ak minuta sjajno odsviranog koncerta bilo je taman. Ostalo je tek oduševljeno opraštanje s publikom koja ih je ispratila ovacijama. Prilično dobro za bend s tek jednim albumom, bez obzira na njihove zrelije godine”, smatraju na portalu Trusty.

Foto: Ivana Kaurloto

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram