Povežite se s nama

Mozaik

Stereo Club je propao?

Objavljeno

na
Ove subote u Stereo Clubu u sklopu hotela Neboder trebao se održati zanimljiv koncert na kojem bi nastupile grupe Adastra, Vatra i Syleth, no svega nekoliko sati prije održavanja pojavila se obavijest kako je koncert ipak otkazan.

Razlog otkazivanja koncerta u doslovno posljednji trenutak je, prema svemu sudeći, to što čelni čovjek Stereo Cluba nije ispoštovao financijske obveze, a o svemu se putem Facebooka oglasila jedna od organizatorica koncerta Venessa Vidas, koja je pri kraju svoje poruke i otkrila kako Stereo Club više uopće neće ni raditi.

“Jedna ružna i tužna vijest. Koncert Adastre, Vatre i Syletha je otkazan. Razlozi otkazivanja eventa je neozbiljnost direktora firme i nemogućnost isplate honorara bendovima koji su prije svega predivne osobe i koji su do zadnjeg trena mislile da će isti biti održan. Zadnjih tjedan dana praktički sam organizirala sama cijeli event s obzirom na činjenicu kako direktora nema, te je sve palo na moja leđa, da ne pričamo o činjenici kako je tu još podosta stvari o kojima na ovaj način ne bih pričala. Iskreno mi je žao i iskreno sam duboko razčarana svime što se dogodilo. Da smo znali kako će se ovo dogoditi, koncert bi bio otkazan mnogo prije ili se ne bi niti radio. Tolika neprofesionalnost, toliki bezobrazluk u životu nisam vidjela. Svi oni koji su u ovome znati će o čemu pričam”, započela je Vanessa te nastavlja:

“Jedno veliko hvala svima koji su dali zadnji atom snage da se koncert održi, konobarima koji su unatoč groznim uvjetima rada ipak došli odraditi koncert i čak počistiti Stereo Club kako bi se koncert održao, članovima Adastre i Vatre koji su imali toliko razumijevanja i podrške i koji su, vjerujte mi na riječ, daleko više ljudi nego taj isti direktor firme koji je sve zakuhao, a onda pobjegao glavom bez obzira i još uvijek se ne zna gdje je pod izlikom kako ide na operaciju kuka, a duguje i bogu i vragu…. Ekipi iz Dallas Music shopa, predivnoj Jossie koja je jedna toliko draga i topla osoba koju sam imala čast i privilegiju upoznati… Sve u svemu Stereo Club Vam gospodo draga ne radi, a svi oni oštećeni od strane direktora istog trebaju se obratiti pravnim službama, jer svoj novac gospodo dobiti nećete.”

“Ovdje bih mogla i progovoriti o uvjetima u kojima Jadran hoteli uopće i daju u najam prostor u kojima bi se otkrilo svašta zanimljivog o čemu ovom prilikom neću… Kao niti o činjenici tko je direktor hotela Neboder s kojim sam osobno pričala i kakve koristi on ima u svemu… Našla krpa zakrpu , jedan kriminalac našao drugoga. Sve u svemu dragi moji Stereo Club vam neće više raditi, a ako se dotčni gospodin i pojavi, traži ga previše ljudi… I ne samo to nego će biti i kazneno gonjen”, stoji u poruci koju potpisuje Vanessa Vidas.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram