Povežite se s nama

Mozaik

Tko će na Valentinovo pjevati u Rijeci?

Objavljeno

naDan zaljubljenih ove godine pada točno na subotu, pa ne treba uopće sumnjati da će mnogi izlaskom obilježiti Valentinovo. Osim kakve romantične večere, većina bi vjerojatno htjela tu večer provesti i na nekom većem koncertu, kakvi se uostalom svake godine održavaju u tom razdoblju.

No, iako je do Valentinova ostalo još svega mjesec dana i dalje nije poznato tko će ove godine zabavljati zaljubljene u Dvorani Mladosti na Trsatu ili možda u sportskom centru Zamet.

Gotovo svi veći gradovi u Hrvatskoj i regiji već znaju koji izvođač će nastupiti tog vikenda u njihovim dvoranama, no u Rijeci se još uvijek čeka. Vjerojatno će i ta informacija biti otkrivena javnosti u idućih tjedan dana.

Podsjetimo, prošle godine u Rijeci je nastupio Neno Belan i Fiumensi, a u 2013. godini moglo se uživati u nastupu klape Cambi.

Spomenimo i kako će u Zagrebu 14. veljače nastupiti Massimo, u Ljubljani Dino Merlin, a u Osijeku Zdravko Čolić.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.11.2023.
Prodajno mjesto TD Rijeka plus d.o.o. od dana 29.11.2023.godine ponovno radi po uobičajenom radnom vremenu, i to od ponedjeljka do petka od 6:30-19:30 sati, a subotom od 7:30-16:30 sati. Produljenje mjesečnih ili tjednih parkirnih karata moguće je izvršiti i putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže