Povežite se s nama

Mozaik

Armada i Ri Rock za Ivana Bonetu prikupili 50.000 kuna

Objavljeno

naHumanitarna akcija udruga Ri Rock i Armada za njihovog oboljelog prijatelja Ivana Bonetu trajala je nekoliko tjedana, a protekog vikenda imala je veliku završnicu koncertom u popularnom Palachu.

Sada 23-godišnji Ivan Boneta do prije tri godine je bio zdrava osoba, ali je iznenadno obolio od tzv. bolesti krvožilnog sustava. U tri godine njegovog lječenja prošao je više teških operacija te je nakon jedne od njih dobio sepsu i ostao u komi tjedan dana.

Danas je on stopostotni invalid koji ide na dijalizu tri puta tjedno i čeka transplantaciju bubrega. Za njegovu bolest se smatra da je neizlječiva, ali uz pravilno lječenje može se držati pod kontrolom. Pošto njegovo lječenje djelomično pokriva zdravstveno osiguranje ostatak lječenja mora sufinancirat njegova obitelj.

Na koncertu protekle subote nastupilo je više bendova i izvođača sa šireg područja, a Palach je bio prepun onih koji su htjeli pomoći oboljelom Ivanu.

Ovom akcijom prikupljeno je čak oko 50.000 kuna, pa Armada i Ri Rock definitivno zaslužuju pohvale za uspješno odrađeni “posao”.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram