Povežite se s nama

Vijesti

Civilna zaštita vas poziva da se priključite

Objavljeno

naČelni ljudi sustava zaštite i spašavanja na razini Primorsko-goranske županije i Grada Rijeke, predvođeni načelnicima, zamjenikom župana Markom Borasom Mandićem, zamjenikom gradonačelnika Markom Filipovićem te pročelnikom Područnog ureda zaštite i spašavanja Rijeka, Matkom Škalamerom, održali su sastanak na temu plana provedbe aktivnosti civilne zaštite u 2015. godini te koordinacije aktivnosti između Primorsko-goranske županije i Grada Rijeke.

Razgovaralo se o programima osposobljavanja te organiziranim vježbama za oko 150 pripadnika postrojbi civilne zaštite koliko ih trenutno ima na razini sustava Grada Rijeke i Županije, organiziranih kroz timove za logistiku te spašavanje iz ruševina.

Ocijenjeno je da je sustav zaštite i spašavanja u Primorsko-goranskoj županiji dobro organiziran i ustrojen s educiranim i obučenim pripadnicima volonterima, a upućen je i poziv novim potencijalnim članovima da se uključe te se mogu javiti službama Županije i Grada ili direktno Područnom uredu.

U razgovoru se otvorila i tema o mogućim oblicima stimulacija za pripadnike postrojbi civilne zaštite koji svoje slobodno vrijeme posvećuju aktivnostima od javnog interesa.

Grad Rijeka

 

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram