Povežite se s nama

Vijesti

Civilna zaštita vas poziva da se priključite

Objavljeno

na
Čelni ljudi sustava zaštite i spašavanja na razini Primorsko-goranske županije i Grada Rijeke, predvođeni načelnicima, zamjenikom župana Markom Borasom Mandićem, zamjenikom gradonačelnika Markom Filipovićem te pročelnikom Područnog ureda zaštite i spašavanja Rijeka, Matkom Škalamerom, održali su sastanak na temu plana provedbe aktivnosti civilne zaštite u 2015. godini te koordinacije aktivnosti između Primorsko-goranske županije i Grada Rijeke.

Razgovaralo se o programima osposobljavanja te organiziranim vježbama za oko 150 pripadnika postrojbi civilne zaštite koliko ih trenutno ima na razini sustava Grada Rijeke i Županije, organiziranih kroz timove za logistiku te spašavanje iz ruševina.

Ocijenjeno je da je sustav zaštite i spašavanja u Primorsko-goranskoj županiji dobro organiziran i ustrojen s educiranim i obučenim pripadnicima volonterima, a upućen je i poziv novim potencijalnim članovima da se uključe te se mogu javiti službama Županije i Grada ili direktno Područnom uredu.

U razgovoru se otvorila i tema o mogućim oblicima stimulacija za pripadnike postrojbi civilne zaštite koji svoje slobodno vrijeme posvećuju aktivnostima od javnog interesa.

Grad Rijeka

 

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram