Povežite se s nama

Mozaik

Danas se bira kraljica Riječkog karnevala

Objavljeno

na
Izbor kraljice Riječkog karneval već godinama plijeni veliku fažnju među poklonicima maškaranog razdoblja, a njih je u Rijeci i okolici zaista mnogo. Još smo ranije najavili kako će se za tu prestižnu titulu boriti devet predivnih djevojaka iz naše regije, a tko će se tom titulom i okruniti saznat ćemo u petak navečer.

U Dvorani mladosti na Trsatu s početkom u 20 sati pred zasigurno punim gledalištem održat će se izbor kraljice Riječkog karnevala, a ulaznice se još uvijek mogu kupiti po cijeni od 25 kuna u Turističkom informativnom centru na Korzu 14 te prije samog početka izbora na ulazu u dvoranu.

Kandidatkinje i njihove prateće grupe tijekom dvosatnog programa morat će uvjeriti žiri i publiku da su baš vrijedne titule Kraljice Riječkog karnevala 2015. Uz kandidatkinje, ocjenjivat će se i nastup njihove prateće grupe koje se maštovitim koreografijama bore za titulu grupe s najboljim scenskim nastupom.

Za 20. po redu kraljicu Riječkog karnevala kandidatkinje su: Ana Tancabel (Karnevalska udruga “Vavek parićani”, Matulji), Laura Dojmi (Šmričke Mačkare, Šmrika), Tea Ćiković (Najpusna divojka, Matulji), Andrea Stanarević (Udruga “Halubajke”, Viškovo), Stella Paris (Mesopusna kumpanija Grad Grobnik), Matea Piković (“Kunpanija z Halubja”, Viškovo), Martina Gibičar (Halubajske mažoretkinje, Viškovo), Valerija Hudeček (KU Pom-F-Ri, Rijeka) i Valentina Hrvatin (KU Zijat, sost, tancat i pit, Matulji).

Osim poznavanja karnevalske tradicije, kandidatkinje se moraju iskazati šarmom i duhovitošću, plesnim i glazbenim umijećem, a ljepota u ovom slučaju nije prednost…

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram