Povežite se s nama

Crna kronika

Dovršeno kriminalistično istraživanje, 69-godišnjak osumnjičen za ubojstvo na Čavlima

Objavljeno

na


Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka u suradnji s djelatnicima Službe općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske i u koordinaciji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Rijeci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 69-godišnjim hrvatskim državljaninom.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđena sumnja da je 23. listopada u naselju Podrvanj na području Čavli, spomenuti 69-godišnjak uporabom vatrenog oružja (puške) počinio kazneno djelo ubojstva na štetu 47-godišnje hrvatske državljanke.

U sklopu kriminalističkog istraživanja temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Rijeci, provedena je pretraga doma i drugih prostorija te vozila osumnjičenika. Pretragom su pronađena i oduzeta dva ručno rađena pištolja i šest komada pripadajućeg streljiva. Pronađene pištolje i streljivo osumnjičeni je neovlašteno posjedovao.

Po završetku kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog 69-godišnjaka je podnijeta kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva i dva kaznena djela nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram