Povežite se s nama

Vijesti

Grad Kastav i Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu započeli suradnju

Objavljeno

na


Grad Kastav i Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci potpisali su Sporazum o realizaciji stručne prakse studenata Fakulteta te na taj način postali partneri u dijelu nastavnog procesa. Svečanom potpisivanju prisustvovali su gradonačelnik Grada Kastva Matej Mostarac i dekan Fakulteta prof. dr. sc. Marko Perić sa suradnicima.

Predmet ovog Sporazuma je uređenje međusobnih odnosa u svezi realizacije stručne prakse studenata Fakulteta te povezivanja teorijskih i praktičnih znanja u području turizma i održivog razvoja.

Grad Kastav kao strana ovog Sporazuma, u granicama svojih mogućnosti poticat će i omogućavat obavljanje stručne prakse za potrebe Fakulteta radi što kvalitetnije izobrazbe studenata iz područja ugostiteljstva, turizma i održivog razvoja.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže