Povežite se s nama

Mozaik

Koncert grupe Miligram u Mystique Clubu

Objavljeno

na
Nakon kraće pauze u jednom od najpopularnijih noćnih klubova u Rijeci u posljednje vrijeme, Mystique Clubu, nastavljaju se održavati zanimljivi koncerti.

U prosincu je na rasporedu bilo nekoliko koncerata, posebno se ističu Željko Samardžić i Željko Joksimović, a sad je 21.2. na redu srpska grupa Miligram koja je u regiji prilično popularna u posljednje vrijeme te puni brojne dvorane.

Ulaznice se već nalaze u pretprodaji po cijeni od 80 kuna i može ih se kupiti na šanku Mystuque Cluba, a također pozivaju i sve one koji žele nepraviti rezervaciju ili im je potrebna dodatna informacija da ih slobodno kontaktiraju na broj mobitela 091 577 6582.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

12.05.2023.
Obavještavamo korisnike parkirališta u Ulici Senjsko pristanište da će u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine od 07 do 18 sati na snazi biti privremena zabrana parkiranja, na istočnom dijelu parkirališta uz ogradu i na kružnom toku na spoju s Demetrovom ulicom, zbog prolaza autobusa radi transfera putnika s kruzera. Vozila zatečena na navedenoj lokaciji premjestiti će specijalno vozilo “pauk”.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram