Povežite se s nama

Mozaik

Koncert grupe Miligram u Mystique Clubu

Objavljeno

na
Nakon kraće pauze u jednom od najpopularnijih noćnih klubova u Rijeci u posljednje vrijeme, Mystique Clubu, nastavljaju se održavati zanimljivi koncerti.

U prosincu je na rasporedu bilo nekoliko koncerata, posebno se ističu Željko Samardžić i Željko Joksimović, a sad je 21.2. na redu srpska grupa Miligram koja je u regiji prilično popularna u posljednje vrijeme te puni brojne dvorane.

Ulaznice se već nalaze u pretprodaji po cijeni od 80 kuna i može ih se kupiti na šanku Mystuque Cluba, a također pozivaju i sve one koji žele nepraviti rezervaciju ili im je potrebna dodatna informacija da ih slobodno kontaktiraju na broj mobitela 091 577 6582.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram