Povežite se s nama

Mozaik

Likovnom radionicom “Chagallova lepeza ljubavi” kreće popratni program izložbe Marca Chagalla u Kortilu

Objavljeno

na


Uz veliku riječku izložbu bjelorusko-francuskog modernista Marca Chagalla koja se može posjetiti do 4. rujna u Galeriji Kortil, prvom likovnom radionicom izrade lepeza „Chagallova lepeza  ljubavi“, kreću i popratna događanja koja će se provlačiti kroz cijelo ljeto.

Radionica pod vodstvom profesorice Izabele Peculić iz udruge Art&Fun održat će se u subotu 15. lipnja od 11 do 13 sati u Galeriji Kortil, a namijenjena je djeci školskog uzrasta, ali i odraslima, svima koji vole kreirati vlastitim rukama. Inspirirani Chagallovim djelima izrađivat će se lepeze s njegovim motivima, kao uspomenu na susret s umjetnikom koji podsjeća na zaljubljenost u ljubav i čaroliju života.

Broj polaznika je ograničen te je za sudjelovanje obavezna potrebna prijava putem e-maila na adresu galerijakortil@hkd-rijeka.hr. Cijena radionice je 50 kn, što uključuje vodstvo kroz radionicu, materijale, razgled izložbe, a polaznicima ostaje njihova Chagall-lepeza koja će im dobro doći za dugo toplo ljeto pred nama.

Izložba Marc Chagall: Colours of Love, kako je naslov Chagallove riječke bajke, trajat će tijekom cijelog ljeta, svakoga dana, od 10 do 22 sata, uključujući vikende i praznike. Ulaznice, koje će se moći kupiti na ulazu u  Galeriju Kortil, prodaju se po sljedećim cijenama: odrasli – 70 kn, umirovljenici (65+) – 55 kn, studenti – 55 kn, djeca (do 14 godina) – 35 kn, obiteljska ulaznica – 180 kn te grupe (+10 osoba) – 50 kn. Izložbu je također moguće pogledati uz stručno vodstvo na raznim jezicima i prilagođeno svim uzrastima.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram