Povežite se s nama

Vijesti

Održana promocija 500-tinjak diplomanata Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Objavljeno

na
Na samom koncu travnja održana je svečana promocija diplomanata Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Sveučilišta u Rijeci.

Nakon dvije godine provedenih u hibridnom okruženju i s online nastavom, promocija je održana na Fakultetu u prekrasnom ambijentu uz more i okupila je veliki broj diplomanata i njihovih obitelji i gostiju.

Tom prigodom promovirano je 213 magistara ekonomije, 284 sveučilišnih prvostupnika ekonomije i 1 stručna prvostupnica ekonomije.
Na promocijama su posebno pohvaljeni najuspješniji studenti preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih studija. Na preddiplomskom sveučilišnom studiju Poslovna ekonomija u turizmu i ugostiteljstvu najuspješnije studentice su Leonarda Fabing, Barbara Jerković, Nikolina Ritossa a na preddiplomskom sveučilišnom studiju Menadžment održivog razvoja Emili Štemberger, Magdalena Marković i Jelena Radić.

Na diplomskom sveučilišnom studiju Menadžment u turizmu najuspješnije studentice su Jelena Cimaš Vešligaj, Antonio Jakovina i Laura Valentić. Na diplomskom sveučilišnom studiju Marketing u turizmu najuspješnije studentice su Martina Dumbović, Petra Kurajica i Dorotea Katić, na diplomskom sveučilišnom studiju Menadžment u hotelijerstvu Dora Rašan, Marija Tariba i Laura Ćosić te na diplomskom sveučilišnom studiju Održivi razvoj turizma Marta Prpić, Paula Gruškovnjak i Lara Troha.

S  ciljem poticanja izvrsnosti Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu na svečanoj promociji magistara ekonomije nagrađuje najuspješnijeg studenta ili studenticu diplomskog sveučilišnog studija, s najvećom pohvalom Summa Cum Laude. Ove godine je ta čast pripala  Jeleni Cimaš Vešligaj, studentici  diplomskog sveučilišnog studija Menadžment u turizmu.

Nakon održanih promocija za sve diplomante i njihove goste organizirano je zajedničko druženje u parku Fakulteta.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.02.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa (Jelačićev trg 3) dana 02.i 04.03.2024. godine iznimno raditi od 6:30 do 13 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produljivati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže