Povežite se s nama

Crna kronika

Policija primila dojavu o bombi u Mystique clubu

Objavljeno

na


Riječka policija u noći sa subote na nedjelju zaprimila je anonimnu dojavu kako je u noćnom klubu Mystique u samom centru Rijeke podmetnuta bomba.

Službenici su brzo reagirali, oko 300 posjetitelja, koliko ih se trenutno tamo nalazilo, moralo je napustiti noćni klub kako bi policajci sa psom detaljno pregledali kompletan prostor, a na kraju su utvrdili kako je dojava ipak bila lažna.

Poziv je zaprimljen oko tri sata nakon ponoći, a posjetitelji nakon dolaska policije srećom ipak nisu panično reagirali, jer i u tom je slučaju prijetila svojevrsna opasnost.

Iz policije su u nedjelju prijepodne izvijestili kako detaljno istražuju cijeli slučaj te pokušavaju ući u trag osobi koja je podnijela lažnu prijavu kako bi se protiv nje pokrenuo odgovarajući postupak.

Podsjetimo, prije samo nekoliko dana na etaži -3 u Tower centru pronađena je eksplozivna naprava, pa je tim više policija odlučila ovaj slučaj shvatiti vrlo ozbiljno.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže