Povežite se s nama

Crna kronika

Policija primila dojavu o bombi u Mystique clubu

Objavljeno

na
Riječka policija u noći sa subote na nedjelju zaprimila je anonimnu dojavu kako je u noćnom klubu Mystique u samom centru Rijeke podmetnuta bomba.

Službenici su brzo reagirali, oko 300 posjetitelja, koliko ih se trenutno tamo nalazilo, moralo je napustiti noćni klub kako bi policajci sa psom detaljno pregledali kompletan prostor, a na kraju su utvrdili kako je dojava ipak bila lažna.

Poziv je zaprimljen oko tri sata nakon ponoći, a posjetitelji nakon dolaska policije srećom ipak nisu panično reagirali, jer i u tom je slučaju prijetila svojevrsna opasnost.

Iz policije su u nedjelju prijepodne izvijestili kako detaljno istražuju cijeli slučaj te pokušavaju ući u trag osobi koja je podnijela lažnu prijavu kako bi se protiv nje pokrenuo odgovarajući postupak.

Podsjetimo, prije samo nekoliko dana na etaži -3 u Tower centru pronađena je eksplozivna naprava, pa je tim više policija odlučila ovaj slučaj shvatiti vrlo ozbiljno.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

12.05.2023.
Obavještavamo korisnike parkirališta u Ulici Senjsko pristanište da će u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine od 07 do 18 sati na snazi biti privremena zabrana parkiranja, na istočnom dijelu parkirališta uz ogradu i na kružnom toku na spoju s Demetrovom ulicom, zbog prolaza autobusa radi transfera putnika s kruzera. Vozila zatečena na navedenoj lokaciji premjestiti će specijalno vozilo “pauk”.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram