Povežite se s nama

Mozaik

Šarene maškarice preuzele suncem obasjano Korzo

Objavljeno

naDječja karnevalska povorka i ove godine osvojila je srca više od 5200 veselih maškarica i brojne publike. U ukupno 69 karnevalskih grupa, naši najmlađi prošetali su se sunčanim Korzom te pokazali šarene kostime najdražih likova iz crtića, životinja, prirode i mnogih drugih, uz dobro uvježbane koreografije. Oduševljena publika nagradila je mališane pljeskom te pokazala da se sav uložen trud i ljubav svakako isplati.

Kraljica Riječkog karnevala Dora Pilepić i Meštar Toni, zajedno s novim princem Antoniom Coferom Kliner i princezom Valerijom Štimac te njihovim pratiteljima Leonorom Belašić, Nikom Škulj i Lukom Šikljan predvodili su povorku, a svojim zvonima zvončari su tradicionalno zatvorili 24. Dječju karnevalsku povorku.

Prije početka povorke Korzom su se ponosno prošetale Prve riječke mažoretkinje, dok su Mali Riječani, Morčići, Male Tratinčice i Tratinčice raspjevali i rasplesali publiku. Oslikavanje lica bilo je moguće na nekoliko lokacija u gradu, tako da su i oni nemaskirani mogli biti dio karnevalske atmosfere.

Dječju karnevalsku povorku bilo je moguće pratiti i putem jednog od prijenosa uživo – na Kanalu Ri i službenim stranicama Riječkog karnevala, a za sve one koju su je propustili, maškarano dječje ludilo moguće je pogledati preko snimke povorke koja je dostupna na karnevalskim stranicama na adresi www.rijecki-karneval.hr.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram