Povežite se s nama

Mozaik

Slavonia band nastupa u Mystique Clubu

Objavljeno

na
Popularni riječki noćni klub Mystique pripremio je svojim vjernim gostima još jedan koncert, a ovog puta je ulaz besplatan.

U petak 13. ožujka u Mystiqueu će sve goste zabavljati popularna grupa Slavonia band s početkom u 22 sata.

Iako su mnogima već poznati zahvaljujući hitovima koji su se određeno vrijeme svugdje slušali, evo malo o njihovoj povijesti…

Slavonia  band postoji od 2001. godine, iako njeni članovi već deset godina sviraju skupa,  pa su stalno prisutni i dobro poznati na tamburaškoj glazbenoj sceni. Nakon četiri godine zajedničkog sviranja u sastavu Mladi 6, Branko, Dražen, Alan i Dario odlučuju se na odlazak, te dolaskom Tome počinje novo poglavlje u njihovoj karijeri. Od osnivanja, pa sve do danas, sastav se može pohvaliti brojnim nastupima diljem Hrvatske i Europe, a iza svih članova je i iskustvo turneje po Kanadi i SAD-u. Slavonia band su prisutni na svim festivalima tamburške glazbe, pa tako redovito nastupaju na Požeškom festivalu, te vrlo često na Brodfestu, a bilježe i  nastup na festivalu u Pitomači.

Posebno zapaženi bili su nastupi u HRT-ovim serijalima “Hit do hita” i “Domovnica”, gdje su surađivali s poznatim i popularnim izvođačima hrvatske tamburaške, ali isto tako i pop-rock scene. 2002. godine snimili su svoj prvi CD “Idu kiše”, u izdanju diskografske kuće “Orfej”. Sastav posebno plijeni pohvale i pobuđuje pozornost na svojim nastupima, o čemu najbolje govori citat: “Slavonia band“…., sastav koji tamburaškoj glazbi daje novu dimenziju;… i dok ih gledate i slušate vaše raspoloženje varira od izvrsnog do ushićenja.”- Večernji list, 2005.

 

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram