Povežite se s nama

Mozaik

Slavonia band nastupa u Mystique Clubu

Objavljeno

na


Popularni riječki noćni klub Mystique pripremio je svojim vjernim gostima još jedan koncert, a ovog puta je ulaz besplatan.

U petak 13. ožujka u Mystiqueu će sve goste zabavljati popularna grupa Slavonia band s početkom u 22 sata.

Iako su mnogima već poznati zahvaljujući hitovima koji su se određeno vrijeme svugdje slušali, evo malo o njihovoj povijesti…

Slavonia  band postoji od 2001. godine, iako njeni članovi već deset godina sviraju skupa,  pa su stalno prisutni i dobro poznati na tamburaškoj glazbenoj sceni. Nakon četiri godine zajedničkog sviranja u sastavu Mladi 6, Branko, Dražen, Alan i Dario odlučuju se na odlazak, te dolaskom Tome počinje novo poglavlje u njihovoj karijeri. Od osnivanja, pa sve do danas, sastav se može pohvaliti brojnim nastupima diljem Hrvatske i Europe, a iza svih članova je i iskustvo turneje po Kanadi i SAD-u. Slavonia band su prisutni na svim festivalima tamburške glazbe, pa tako redovito nastupaju na Požeškom festivalu, te vrlo često na Brodfestu, a bilježe i  nastup na festivalu u Pitomači.

Posebno zapaženi bili su nastupi u HRT-ovim serijalima “Hit do hita” i “Domovnica”, gdje su surađivali s poznatim i popularnim izvođačima hrvatske tamburaške, ali isto tako i pop-rock scene. 2002. godine snimili su svoj prvi CD “Idu kiše”, u izdanju diskografske kuće “Orfej”. Sastav posebno plijeni pohvale i pobuđuje pozornost na svojim nastupima, o čemu najbolje govori citat: “Slavonia band“…., sastav koji tamburaškoj glazbi daje novu dimenziju;… i dok ih gledate i slušate vaše raspoloženje varira od izvrsnog do ushićenja.”- Večernji list, 2005.

 

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže