Povežite se s nama

Mozaik

TBF krajem mjeseca u Karolini

Objavljeno

naJedan od najpopularnijih hrvatskih bendova posljednjih godina, The Beat Fleet iz Splita, krajem ožujka stiže ponovno na Kvarner, a ovog puta na rasporedu je nastup u popularnom Karolina baru na Rivi.

Njihov koncert najavljen je za 27. ožujka, a ulaznice će se u pretprodaji moći kupiti po cijeni od 50 kuna. Oni neodlučni ukoliko budu čekali posljednji dan, morat će ulaznicu platiti 70 kuna na ulazu u Karolina bar.

The Beat Fleet, skraćeo TBF, je glazbeni hip hop / rap / rock sastav iz grada Splita u Hrvatskoj. Nastali su 1990. godine i započeli radom u ratnom razdoblju. 1992. godine snimili su tri pjesme u kućnoj produkciji i plasirali ih po lokalnim radio stanicama. Nakon toga su počeli s nastupima uživo s pratećim bandom. Time su se približili publici i pokazali što žele i mogu. Tih godina ih je primjetio poznati splitski producent Dragan Lukić Luky i zainteresirao se za njih te im ponudio da im postane producent.

Prvi album “Ping-pong (Umjetnost zdravog đira)” izašao je 1997. godine. Smatraju ih prvim uspješnim sastavom iz Hrvatske koji kombinira rap i hip hop s rockom, funkom, soulom i reggae glazbom, a posljednjih godina svrstavaju se među najpopularnije bendove u Hrvatskoj.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram