Povežite se s nama

Mozaik

Korona je i ove godine “presudila” RetrOpatiji koja je ponovno otkazana

Objavljeno

na

Epidemiološke mjere primorale su brojne organizatore manifestacija  u Hrvatskoj na otkazivanje i odgodu zbog sigurnosnih razloga, a toj se brojci nažalost, pridružuje i RetrOpatija, omiljena opatijska ljetna manifestacija čija je organizacija postala neizvediva u skladu s važećim zdravstvenim i sigurnosnim preporukama.

Naime, slijedom apela Ministarstva turizma i sporta RH da se u skladu s učinkovitim pridržavanjem epidemioloških mjera razmotri otkazivanje održavanja manifestacija u cilju zaštite zdravlja sugrađana i turista, članovi Turističkog vijeća TZG Opatija zadužili su Turistički ured TZG Opatija da od Županijskog stožera civilne zaštite zatraži mišljenje vezano uz održavanje manifestacije „RetrOpatija“ 10. i 11. rujna 2021. g.  Mišljenje je Stožera civilne zaštite PGŽ, sukladno važećoj Odluci Stožera civilne zaštite RH, da nema uvjeta za održavanje manifestacije. RetrOpatija je događanje na otvorenom koje podrazumijeva slobodno kretanje i druženje desetak tisuća ljudi i nije moguće zadovoljiti uvjete o ograničavanju broja sudionika kao i kontroli Covid potvrda.

Ukoliko epidemiološke mjere budu dopuštale, RetrOpatija će se organizirati u nekom drugom terminu do konca godine, poručuju iz opatijske turističke zajednice.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram