Povežite se s nama

Sport

Trkači i biciklisti šesti put osvojili Platak

Objavljeno

na

Foto: Sebastian Pervan

Šesto izdanje Vertikalno lica Platka počastio je prekrasan sunčan dan s ugodnom temperaturom.

Organizatori su prethodnih godina testirali organizaciju utrka po svim vremenskim uvjetima te je godina zasluženo održana u idealnim vremenskim uvjetima.

Preko 200 trkača skoro ravnomjerno se rasporedilo na utrke: Brza 8ica, koja je bila manje zahtjevna te nudila obilazak svih atrakcija Platka; zatim Slatka 15ica koja je bila dinamična i s većim visinskim usponom, ali trkači su uživali na raznovrsnom terenu i lijepim vidicima kao i oni na Atraktivnoj 22ici powered by INA koji su otkrili mnogima manje poznatu okolicu i proplanke oko Platka.

Dok su trkači radili neki veći, neki manji krug u predjelima Platka, biciklisti su testirali svoju formu na dorađenoj XCO stazi u krugu od 2,8 km. Muški su ponovili 6 krugova, a žene 5 kako bi službeno završili utrku.

Publika je pljeskom dočekivala sudionike, koji se nakon utrke mogli okrijepiti raznovrsnim slatko-slanim proizvodima, a najviše pažnje privukle su Slastice by Anna, domaće veganske sirove praline i sladoledi. Kako bi nadoknadili elektrolite tu je bila Hidra.

Osim utrka, na livadi ispod Velikog doma, vozile su se bicikle i po bike poligonu koji je klub Team Rodeo pripremio za najmlađe, a i neki odrasli nisu mogli odoliti iskušenju te su isprobali vožnju s preprekama.

Lera sport shop je sudionicima približio svoj sportki brend Raidlight te su se mogli isprobati i kupiti razni proizvodi.

Druženje i razmjena iskustva potrajala je cijelo poslijepodne. Ove nedjelje možemo reći da je cijeli Platak vrvio od sporta i zabave za sve uzraste, navodi se u priopćenju.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže